Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

"Αθλοδιακοπές 2017" για παιδιά 6 έως 12 ετών • Εγγραφές από 22 έως 25 Μαΐου

Προσοχή! Οι θέσεις έχουν καλυφθεί.
Αιτήσεις δεν γίνονται πλέον δεκτές.

 

aulodiakopes 2017 web

Οι Αθλοδιακοπές, το καλοκαιρινό πρόγραμμα αθλητικής απασχόλησης του Δήμου Αγ. Δημητρίου, οργανώνεται και υλοποιείται από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος κάθε χρόνο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Πρόκειται για καλοκαιρινή δημιουργική απασχόληση, η οποία απευθύνεται σε μαθητές του δημοτικού, από 6 έως 12 ετών, με σκοπό τη στήριξη των οικογενειών των πολιτών του Αγ. Δημητρίου, στο πλαίσιο της εναρμόνισης και ισορροπίας της οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.

Το πρόγραμμα των Αθλοδιακοπών πραγματοποιείται σε 3 περιόδους και η κάθε περίοδος διαρκεί 2 εβδομάδες. Συγκεκριμένα: α’ περίοδος: 19 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου, β’ περίοδος: 3 Ιουλίου έως 14 Ιουλίου και γ’ περίοδος: 17 Ιουλίου έως 28 Ιουλίου, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 7.30 π.μ – 4.00 μ.μ.

Οι αθλητικές δραστηριότητες του προγράμματος περιλαμβάνουν μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, χάντμπολ, ρυθμική, μοντέρνος χορός, παραδοσιακούς χορούς, ταε κβο ντο, τένις, πίνκ πονκ, Kidaerobic, KidZumba, κολύμβηση στη θάλασσα ( μία φορά ανά εβδομάδα), badminton και τοξοβολία.

Επίσης, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με τη μουσικοκινητική αγωγή αλλά και με μαθήματα μουσικής από τους καθηγητές του δημοτικού ωδείου, να συμμετέχουν σε ψυχαγωγικές δράσεις όπως παιδαγωγικό παιχνίδι, επιτραπέζια, σκάκι, θεατρικό παιχνίδι, μουσικής, προβολές ταινιών, τουρνουά μπάσκετ και βόλεϊ, διαγωνισμό τραγουδιού κ.α. Παράλληλα, στο πλαίσιο των Αθλοδιακοπών πραγματοποιούνται σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων με καλλιτεχνικά εργαστήρια ζωγραφικής, πηλού και χαρτιού, εργαστήριο καραγκιόζη, εργαστήριο σοκολάτας και εργαστήριο μικρών μελισσοκόμων. Τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες 20-25 ατόμων ανά ηλικίες και συμμετέχουν στις δραστηριότητες με ένα κυκλικό πρόγραμμα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου πραγματοποιούνται εκδρομές στη θάλασσα, τον Ιππικό Όμιλο, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο κ.λπ.
Η έδρα των Αθλοδιακοπών είναι το Δημοτικό Στάδιο Αγ. Δημητρίου, όμως επικουρικά γίνεται χρήση διάφορων σχολικών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Οι εγγραφές ξεκινούν από τη Δευτέρα 22-5-2017 και διαρκούν έως και την Παρασκευή 26-5-2016.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στο Παλαιό Κλειστό Γυμναστήριο της οδού Θεομήτορος (Δευτέρα-Τετάρτη 12.00-18.00 και Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή 08.00- 14.00) και πρέπει να συνοδεύονται από:

  • Ιατρική βεβαίωση που να πιστοποιεί ότι το παιδί είναι υγιές και μπορεί να αθλείται.
  • Αποδεικτικό διαμονής: Για δημότες - κατοίκους: φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΚΟ ή φωτοτυπία μισθωτηρίου. Για δημότες μη κατοίκους: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  • 2 μικρές φωτογραφίες του παιδιού.

Το πρόγραμμα κοστίζει : 1 παιδί : 30 ευρώ ανά περίοδο

                                            2 αδέρφια : 50 ευρώ ανά περίοδο

                                            3 αδέρφια : 70 ευρώ ανά περίοδο

Κάθε εγγραφή θα αφορά παιδιά μιας και μόνο οικογένειας.

-Τηλ. Πληροφορίων: 210 9760505 & 210 97333370

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « "Αθλοδιακοπές 2016" για παιδιά 6 έως 12 ετών